De heteste bilene nå

El-trenden er over oss som aldri før, selv om vi ikke er helt sikre på om diesel er så skadelig. Noen hevder sågar at dieselen hjelper til å rense lufta. Det skal ikke være så enkelt, men det hindrer ikke de store bilprodusentene i å tenke nytt.

bil Det er noen trender som er helt klare hos de nye bilene på markedet. Det er ting som funksjonalitet, kunstig intelligens, futuristisk design og miljøvennlighet. Biler blir vel aldri miljøvennlige, men tanken om en utslippsreduserende bil, er mer og mer realistisk.

Dessuten er ikke bilene så dyre heller. Selvfølgelig finner man de helt ville superbilene til flere millioner, men med sambla rådgivning, kan bildrømmen bli realitet før man vet ordet av det.

Spennende nye biler

Det er mange spennende nye biler allerede, slik som bybilen Renault Zoe og landeveis-cruiseren Suzuki Jimny. De har begge gjort det svært godt i Norge, da de passer både by og land, vær -og klimaforhold.

Ladbare hybrider har vært tilgjengelige en stund og her har lenge Mitsubishi Outlander PHEV vært en vinner, men nå har de også fått en konkurrent i den nye Toyota Rav4 Hybrid. Det er mye å velge i nå som den nye teknologi er kommet. Ryggesensor, LED-lykter, farts-regulering og masse mer.

Noen av de aller heteste bilene akkurat nå er likevel i en klasse for seg. Det utfordrer alle det vi lenge har tenkt på som mulig, hva gjelder design og funksjonalitet. Vi snakker selvfølgelig om nye pick-up fra Tesla-konsernet kalt Tesla Cybertruck. Dette monsteret av en bil har et unikt utseende og er mye rimeligere enn mange skulle tro.

En annen spennende nyhet er el-prosjektet til Ford, nemlig Mustang Mach-E! Dette er en SUV med opptil 150 KW og en rekkevidde på opptil 600 km på en lading. Og prisen er ikke skremmende 422.000 kroner forhåndsbestilt.